keskiviikko 16. lokakuuta 2013

DIY Showroom Kädentaito 2013 -messuilla

Attention! DIY Showroom is attending Kädentaito 2013 exhibition (22.-24.2013, Helsinki) and is now looking for the most interesting diy/fashion bloggers and designers to be part of the show! Are you one of them? Do you know someone who would like to be? Let us know! Contact: katja.merilainen@diy-showroom.com.


DIY Showroom esittäytyy Kädentaitomessuilla!DIY Showroom on loppuvuodesta 2013 lanseerattava virtuaalinen inspiraatioyhteisö itse tekijöille. Messuosastolla luvassa ainakin DIY Showroomin tekijöiden esittely sekä non-stop Fix Your Fashion -työpaja, johon kaikki messukävijät ovat tervetulleita osallistumaan. 


Mikä DIY?DIY Showroom on uudenlainen inspiraatioyhteisö ja näyteikkuna luovalle käsityöosaamiselle eli itse tekemiselle. DIY Showroomin toimittajajoukko bongaa kiinnostavat tapahtumat, tyylit ja vinkit valmiiksi lukijoilleen. Omien toimittajien lisäksi sisältöä DIY Showroomiin tuottavat jo tunnetut sekä nousussa olevat muoti- ja käsityöbloggaajat sekä kiinnostavat suomalaiset suunnittelijat.
Inspiroivien ideoiden avulla on tarkoitus innostaa kaikkia kokeilemaan käsillä tekemistä. Tärkeintä on luovuus, ennakkoluulottomuus ja hyvä tunnelma. Lähestymme käsityötä aivan uudella tavalla: tärkeintä ei ole suinkaan tekninen taito vaan asenne ja fiilis. Käsityön täytyy olla rentouttavaa, ei stressaavaa.

DIY Showroom on oikea fashionistan niksipirkka. Se kokoaa yhteen do-it-yourself -harrastajat aktiiviseksi verkostoksi, jossa voi jakaa omia ideoitaan sekä inspiroitua muiden tekemisistä. Liity sinäkin joukkoon!


Fix Your Fashion -työpajat
Päivitä vanhat vaatteesi tyylikkäiksi inspiroivassa seurassa. Leikkaa, ompele, koristele, maalaa tai luo kokonaan uutta! DIY Showroom tarjoaa ideat ja ohjeet, sinä vanhat vaatteesi. Työpajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta ota toki omia vaatteita mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti