Story of DIYHelsinki

DIYHelsinki on nyt DIY Showroom!

Inspiraatioyhteisö, fashionistan niksipirkka...päätä itse! Me tiedämme, että DIY Showroom on ainakin avoin do-it-yourself -harrastajien verkosto, jossa voit jakaa omat ideasi inspiroitua muiden omista.

Kuulostaako sinulta? 


Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta, suurta ja hienoa? Etsimme verkostoomme tuotteliaita bloggaajia, oman elämänsä huippusuunnittelijoita sekä muita innokkaita käsityöharrastajia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, mitä voit meille tarjota. Me puolestaan tarjoamme takuuvarmasti mielenkiintoisen ja inspiroivan työyhteisön! Sivusto lanseerataan lopullisessa muodossaan vuonna 2014. Tällä hetkellä mukana DIYHelsinkiä on luomassa joukko alan ammattilaisia. 

Odotamme yhteydenottoasi! Vapaamuotoiset kertomukset osoitteeseen: katja.merilainen@diy-showroom.com


Mistä kaikki sai alkunsa?


Idea DIYHelsingistä syntyi vuonna 2011 kun Katja kesälomallaan mietti, miten hienoa olisi koota DIY-harrastajat loistavine ideoineen saman katon alle. Jo trendiksi paisuneesta tekemisen muodosta olisi pikapuolin luotava kokonaisvaltainen lifestyle-elämys. Tai siis ilman sen kummempia jarruttelematta: ihan kokonainen life-style.
 

Nyt DIY Showroom tähyää luovien alojen yrittäjyyden suunnannäyttäjäksi. Haluamme koota vahvan yhteisön luovien alojen jo vakiintuneista että vasta lupaavista tekijöistä. Yhteisö ei kuitenkaan synny yksin: käy siis vaikkapa tykkäämässä meistä facebookissa tai seuraa meitä pinterestissä. Sen jälkeen voit miettiä, mitä juuri Sinä mieluiten tekisit itse. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti